Reiniging van glaswerk en kozijnen

Het regelmatig reinigen van de kozijnen en het glaswerk van het pand draagt bij aan een langere levensduur van het houtwerk. Ook kunststof kozijnen dienen regelmatig goed gereinigd te worden om de oorspronkelijke kleur te behouden. Naast de levensduur is ook de uitstraling van een schoon pand zeker de moeite waard. Kristalhelder reinigen, is het motto van Interein. Wij kennen geen ondoorzichtige kanten. Laat ons de glasbewassing regelen en u kunt rekenen op een streeploos schoon eindresultaat.

Wij werken uitsluitend met een telescopische ramenwasser met osmose (gedemineraliseerd) water voor het allerbeste resultaat.

 

Zonnepanelen reinigen en schoonmaken

Wist u dat vuil en aanslag van fijnstof, veroorzaakt door auto’s en industrie, op uw zonnepanelen neerslaat en daarmee het rendement verminderd tot wel 15%?!

Om het volle rendement uit uw zonnepanelen te halen is het verstandig om deze minimaal n keer per jaar te laten reinigen. Interein helpt u naast het reinigen van het glaswerk en de kozijnen ook graag bij het optimaal behalen van het rendement door uw zonnepanelen te reinigen.

Voor het schoonmaken van zonnepanelen gebruiken wij bij Interein een speciaal hiervoor ontwikkelde borstel en gedemineraliseerd (100% zuiver) water. Hierdoor blijven er geen kalkresten achter op uw zonnepanelen waardoor na de reiniging weer een rendement van 100% gehaald kan worden.

 

Wilt u eenmalig of periodiek uw glaswerk en/of zonnepanelen laten reinigen?

Om u al het werk uit handen te nemen kunt u met Interein een periodieke afspraak maken. Wij komen steeds weer op de afgesproken tijden uw glaswerk en/of zonnepanelen reinigen. Zo heeft u geen omkijken meer naar deze werkzaamheden en steeds weer een streeploos resultaat en 100% rendement uit uw zonnepanelen.
Bent u van mening dat een eenmalige reiniging van uw glaswerk of zonnepanelen in eerste instantie voldoende is, ook dan kunt u ons benaderen en nemen wij graag deze werkzaamheden eenmalig bij u uit handen.