Het verwijderen van graffiti

Wanneer een kunstenaar in uw opdracht iets vervaardigt, bent u daar vanzelfsprekend trots en zuinig op. Wanneer een “spuitbus-artiest” uw roerende of onroerende goederen ongevraagd van zijn handtekening voorziet, bent u daar doorgaans heel wat minder gelukkig mee.

Verf, inkt en tectyl graffiti komen wij helaas overal tegen, in vele verschijningsvormen. Het vraagt expertise om deze ongewenste kunstuitingen op de meest efficiënte wijze te verwijderen.

De juiste werkwijze voor het verwijderen van graffiti

Het gebruikte materiaal, de soort ondergrond, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de locatie waarop de graffiti is aangebracht bepalen onze werkwijze. Er staat echter één punt vast: Het object moet weer de uitstraling hebben die u altijd voor ogen stond!

Milieubewust en innovatief

Interein beschikt over doorontwikkelde apparatuur waarmee wij het graffitiprobleem te lijf gaan. Uiteraard behandelen wij uw object daarbij met de uiterste zorg. Maar niet alleen de zorg voor het object is van belang voor ons, ook het minimaal belasten van de natuur staat bij ons hoog op het lijstje van aandachtspunten. Wij gebruiken reinigingsmiddelen die onze duurzaamheid versterken. Niet voor niets is Interein een milieubewust en innovatief reinigingsbedrijf.

Graffiti Coating

Helaas gebeurt het veelvuldig dat een gereinigd object enige tijd later toch weer wordt voorzien van graffiti. Wilt u de spuitbus-artiest ontmoedigen? Dan kunt u een graffiti preventie coating laten aanbrengen door Interein. De graffiti coating kan het spuiten van graffiti niet voorkomen maar het zorgt er wel voor dat de graffiti zich niet aan de muur hecht en daardoor makkelijk schoon te maken is.

Wilt u graffiti laten verwijderen?

Is één van uw panden of objecten bewerkt met graffiti? Wij helpen u graag van deze ongewenste kunst af. Neem contact op met Interein en wij komen vrijblijvend inspecteren. Na onze inspectie kunnen wij een prijs doorgeven voor het verwijderen van de graffiti. Laat u ons ook weten of u gebruik wilt maken van de graffiti coating?